Cake Pops. Order cake pops from Candy's Cake Pops! You can purchase a variety of custom cake pops recipes and even customize your boxes and baskets online. I first began making homemade cake pops when I wrote Sally's Candy Addiction.
I thought I HATED cake pops. I made them for a baby shower a few years ago and they were a pain in the butt cheeks with all that freezing and refreezing, dipping, twirling, decorating, and oh that texture!! Cake Pops: How to make cake pops! You can cook Cake Pops using 4 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Cake Pops
- Prepare 280 g of quatre-quarts émietté,.
- Prepare 2 cuillères à soupe of mascarpone,.
- You need 150 g of chocolat au lait, noir, blanc (au choix),.
- You need of Bâtonnets (piques à brochette coupés en deux).
Made famous by Bakerella and ubiquitous by Starbucks, cake pops are the latest trend in dessert culture. Nothing is more festive than cake on a stick. ⬇ Download cake pops - stock pictures and picture in the best photography agency ✔ reasonable prices ✔ millions of high quality and royalty-free stock photos and images. Then, set pops on a cookie tray. See more ideas about Cake, Cake pop recipe, Cake pops.
Cake Pops step by step
- Emiettez le quatre-quarts pour obtenir une poudre fine et régulière, ajoutez le mascarpone, mélangez avec les mains. Façonnez des boules bien ronde d'environ 16 g. Réservez au frais. Coupez en morceau le chocolat pour le faire fondre au bain-marie. Puis y tremper l'extrémité du bâtonnet sur 1 cm, et le planter dans le cake pops..
- Réservez au réfrigérateur 1 heure. Gardez le chocolat restant qui va servir à enrober la sucette. Trempez vos cake pops dans le chocolat, les recouvrir totalement en tapotant pour retirer l'excédent de chocolat. Décorez les sucettes avec des vermicelles, des stylos contenant du gel alimentaire, il est possible d'ajouter du colorant dans la pâte à quatre-quarts. Réservez au réfrigérateur..
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