Easiest Way to Make Appetizing Croque-monsieur

Croque-monsieur. Today Sonia will prepare the croque monsieur, a tasty and rich version of the sandwich from So, let's begin to prepare our croque monsieur, a succulent sandwich, as we said before, which in. Croque Monsieur is a French recipe that is essentially a toasted ham and cheese sandwich. It's easy and delicious because, like many things, the French do it better!

Croque-monsieur It's the French version of toasted cheese and ham. Is the croque monsieur the world's finest sandwich, or an overrated Parisian cafe cliche? A true Croque-Monsieur isn't battered.it's a grilled ham & cheese sandwich covered in a cheese sauce & broiled for a few minutes. You can have Croque-monsieur using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Croque-monsieur

  1. It's 12 of tranches de pain de mie complet de préférence.
  2. You need 06 of belles tranches de jambon ou de paté de volaille.
  3. It's 150 g of fromage rapé au choix.
  4. Prepare 120 g of fromage frais à l'ail et aux fines herbes.
  5. It's 02 c of à s de lait froid.
  6. Prepare of Décoration:.
  7. It's of Feuilles de persil frais.
  8. You need of Tranches de citron.

While not typical this version is tasty. You can find a Croque Monsieur on most French bistro or cafe menus; it's the French version of toasted cheese. Usually served with chips or salad, it forms a staple of the French fast food cuisine. If you could only make one dish, it arguably should be this amazingly gooey croque monsieur (that's a toasted ham and cheese sandwich).

Croque-monsieur step by step

  1. Faire toster légèrement les tranches de pain de mie au grille pain ou à la poeleet laisser refroidir..
  2. Tartiner toutes les tranches de pain avec le fromage frais aux fines herbes. Sur un plateau ayant au four, disposer la moitié de la quantité des tranches puis ajouter les tranches de jambon ou autre charcuteries selon vos gouts..
  3. Recouvrir avec les autres tranches de pain du coté tartiné..
  4. Tartiner la surface des croques monsieur avec le reste du fromage allégé avec le lait et couvrir avec une bonne couche de fromage rapé et faire gratiner dans un four chaud à 200 degrès. Présenter avec des traches de citron et feuilles de persil pour une assiette plus appétissante..
  5. Remarque : pour les amateurs de fromage,on peut chemiser la tranche de jambon de deux fines tranches de gruyère ou autre fromage de votre choix, une façon de faire aimer les fromages aux enfants. Bon appétit..

Have you ever tried a Croque Monsieur? You may not even know what it is and in case you don't, it's a baked or fried boiled ham. The famous French croque monsieur and Croque madame story. The croque-monsieur is a classic French grilled cheese sandwich that's a mainstay of Parisian Combining a creamy béchamel sauce with nutty Gruyère cheese, the croque-monsieur is grilled. The croque monsieur (French pronunciation: [kʁɔk məsˈjøː]; French for "gentleman crunch") is a baked or fried boiled ham and cheese sandwich.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts